Kami main kejar2,gaduh2 & fall in love:)

Tuesday, February 5, 2013

PELAMIN MINI AKAD NIKAH SAYA:)

Hello and asalamualaikum:)
 apa khabar semua:) semoga kita semua sihat selamat n sentiasa diberkati Allah swt ya:)
entry harini nak bercerita pasal pelamin mini masa akad nikah sy setahun yang lalu. huhuhu dah setahun pun baru nak share kan..emmm ampun dah byk sgt entry yg tertangguh coz study punya pasal..sapa2 yg study kat IPG mesti tahu camna kesibukannya..hehehhe alasan kan..emmmm takpalah janji harini sy ada kesempatan i just want to sharing apa yg i buat masa akad nikah dulu. just a simpe pelamin ja.:) 


 sory ya, godek2 dlm lappy ni jer picca yg ada, i guna A4 paper n tampal2 kat dinding, maybe ni idea lama dah kot, tapi ada yg rasa idea ni still ok, u all boleh ubah suai k. just try n error utk dptkan pelamin yg simple n cantik. for me ni dah cukup cantik coz kt tempat i nikah wajib kat masjid, so ni i saja2 jer buat utk amil gambar sebagai kenangan di hari bersejarah kami:)


pastu bawah dia i susun2 bantal kecik 4 biji and letak satu tempayan besar kat tepi n letak bunga sakura.nak jugak bunga tu coz i mmg addict dgn sakura flowers.sampai skrg simpan lg bunga tu coz nti bila ada rumah nak letak dlm tempayan besar.hehehhehee


maybe idea i ni tak seberapa, tapi i hope boleh membantu korang yg tgh cari idea kan, emmm if tak buat pelamin pun u olls leh wat sebagai photobooth ker kan? letak kerusi kat depan tu.mesti comel. ok hope entry kali ni membantu. have a nice day syg2 semua:)

 xoxo.(*_^)
 miss my hubby much:)
hope dia selamat n sihat di perantauan.amin. jumpa lg di lain entry:)

3 comments:

  1. alahai sweet nye dia..

    btw salam perkenalan dr WE

    http://wehmimpiindah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. tq dear WE, SALAM PERKENLAN dari saya jugak.wish me all da best:)

    ReplyDelete
  3. ala..cantik pengantinnya..sepadan
    semoga bahagia dunia akhirat

    NadiaMansor menulis tentang.. : Tingkatkan Kesuburan Anda

    ReplyDelete