Kami main kejar2,gaduh2 & fall in love:)

Saturday, July 2, 2011

I REALLYYYYYYYYY MISS HIM SO MUCH!!!!!

Assalamualaikum kawan2...huhu mood nak update blog suam2 kuku jer mlm neh tapi nak jugak tulis sumthing kat blog neh...dah lama sgt rasanya tak conteng2 kat sini..sian kan?:( huhuhu bz,penat,rindu...demam teruk coz mkn durian..hahahaaa gelakkan aku ok.tak pernah rasanya aku hidup 26 tahun neh aku demam sebab mkn durian..tapi sejarah telah membuktikan..aku demam seminggu tau sebab mkn durian..habis dua tiga klinik aku jelajah cari ubat..last2 semlam aku minum air badak cap kaki 3..so terus leh buka kom..hahaaa.alhamdulillah.amin..syukur sgt2 dah lega.tapi aku rasa demam aku neh bukan sebab durian tu jer...huhu bertambah2 demam aku bila en tunang yg dah 3 bulan kat laut tu kol bagitau yang dia tak jadi balik minggu neh...kena tangguh maybe sampai hujung bulan ni or bulan puasa.T_____T waaaaaaaaaaa nak nanges kat kawan2 blog lah.boleh?wahai hati bertabahlah lagi sebulan......ok ceritanya di sini aku mmg sgt2 sedang merindukan en tunang yg sedang bertugas di perantauan ...dia skrg kat offshore..dah 3 bulan tidak ketemu..tu yang angau semacam jer skrg neh.asyik demam jer...huhu cepat blk..sy tunggu awk en nazri.keja baik2.
~BAIK-BAIK SAYANG~

2 comments:

  1. be strong girl...doa slalu k..

    ReplyDelete
  2. tq dear.insyaallah sy akan tabah mcm b2b yg alen2:)

    ReplyDelete